Ζώδια Σήμερα 03/02: Κάνε σοφές επιλογές

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/02: Κάνε σοφές επιλογές

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλώντας μας να είμαστε πιο λογικοί και να κρίνουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και συνειδητοποιημένα, ακόμα και στα ερωτικά μας, ώστε να μη διστάσουμε μπροστά σε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες, ακόμα και αν κακοκαρδίσουμε ή πληγώσουμε κάποιους. Από την άλλη, μας καλεί να γίνουμε πιο σοβαροί, αναζητώντας ποιοτικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση, το σεβασμό και την κατανόηση και έχουν χρονική διάρκεια και σταθερότητα και να μην αναλωθούμε σε προσωρινές απολαύσεις και εφήμερες καταστάσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι, λύνετε και δένετε σήμερα! Από τη στιγμή που ξέρετε τι θέλετε, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να το πετύχετε, όποια δυσκολία και αν εμφανιστεί μπροστά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, χρειάζεται χρόνο, προσπάθεια και αρκετή υπομονή για να λυθούν προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Να είστε λογικοί και να ακούτε ό,τι σας λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

Ταύροι και Σκορπιοί, να επιμείνετε και να μην υποχωρήσετε μπροστά στην πρώτη δυσκολία. Μην ξεχνάτε ότι «αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα».

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved