Ζώδια Σήμερα 01/02: Πρωτομηνιά με ανανεωτική διάθεση

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/02: Πρωτομηνιά με ανανεωτική διάθεση

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Σελήνη και Ουρανός καλωσορίζουν τον Φεβρουάριο από το ζώδιο του Ταύρου, οπότε η έναρξη του καινούργιου μήνα αναμένεται τουλάχιστον συναρπαστική, καθώς συναισθήματα, γούστα και αντιλήψεις αλλάζουν είτε λόγω γεγονότων είτε απλά γιατί η ανανεωτική μας διάθεση θα είναι έντονη. Από την άλλη, μπορεί να δούμε ότι τσάμπα επιμένανε κι ότι αλλού είναι το συμφέρον μας, ενώ το να μην ακολουθήσουμε την πεπατημένη ίσως είναι το πιο έξυπνο, που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να αποκτήσουμε όσα επιθυμούμε. Στο μενού της ημέρας πάντως περιλαμβάνονται και αντιστάσεις, τάσεις ανεξαρτητοποίησης και αναζήτησης νέων εμπειριών. Καλό μήνα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, εκεί που πηγαίνατε όλο ευθεία, σίγουροι για το τι θέλατε και πώς θα το αποκτήσετε, δεν αποκλείεται να πεταχτείτε στην απέναντι πλευρά ή να σημάνετε άτακτη υποχώρηση, συνειδητοποιώντας ότι κάνετε βλακεία!

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετή ξεροκεφαλιά και αντιδράσεις, είτε στη δουλειά είτε στη σχέση ή το σπίτι σας. Όσο προσπαθείτε να αποδείξετε ότι αυτό που υποστηρίζετε εσείς είναι το σωστό, τόσο εντονότερα θα εναντιώνεται η άλλη πλευρά. Οπότε, υποχωρήστε!

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε σίγουροι ότι ό,τι ή όποιο πρόσωπο θέλετε δεν είναι από εγωισμό αλλά γιατί πραγματικά σας είναι απαραίτητο υλικά ή συναισθηματικά; Κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας για να μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια τσάμπα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved