Ζώδια σήμερα 31/01: Με φόρα σε... τοίχο!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/01: Με φόρα σε... τοίχο!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 31 Ιανουαρίου

Τελευταία μέρα του μήνα και η Σελήνη στον Κριό φορτσάτη και χωρίς σταματημό μας κάνει απρόσεκτους και απερίσκεπτους, καθώς θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα και σύντομα, με κίνδυνο να στραπατσάρουμε τα μούτρα μας εξ αιτίας του τετραγώνου της πρώτα με τον Κρόνο και ύστερα με τον Πλούτωνα που θα μας αναγκάσουν να φρενάρουμε απότομα. Κάθε αψυχολόγητη ενέργεια, κάθε βιασύνη και παρορμητικές κινήσεις θα έχουν συνέπειες και ενδεχομένως να γίνουν αιτία για τσακωμό με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συναδέλφους ή συνεργάτες μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το να επιμείνετε για να περάσει το δικό σας ή να κάνετε ό,τι σας αρέσει χωρίς να δώσετε λογαριασμό στον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας μάλλον δε θα σας βγει σε καλό...

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, η διάθεσή σας δε θα είναι η καλύτερη. Η μιζέρια μπορεί να σας κατακλύσει και για την οικονομική και την ερωτική σας κατάσταση, τίποτα δε θα σας ικανοποιεί, ενώ δεν αποκλείεται και να νιώσετε ασφυξία στη σχέση σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved