Ζώδια Σήμερα 26/01: Πάθη και λάθη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/01: Πάθη και λάθη

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Τοξότη, τα συναισθήματά μας θα φουντώσουν, οι έντονες επιθυμίες θα μας κυριεύσουν και όλα μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου, μέσα σε μια στιγμή. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο δεν αποκλείεται να ενδώσουμε σε έναν πειρασμό, αφού η σεξουαλικότητα θα κτυπήσει κόκκινο, όμως το ίδιο πιθανό είναι ένα πάθος μας να είναι και μεγάλο λάθος. Η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη σε όσους κι όσες είναι σε σχέση, αν δε θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Επιπλέον, δεν αποκλείονται ανταγωνισμοί, ζήλιες, εντάσεις, τσακωμοί, που αν πάρουν μεγάλες διαστάσεις, θα οδηγήσουν σε επεισοδιακό χωρισμό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, η μέρα σας βάφεται με έντονα χρώματα, καθώς διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί και προκλήσεις θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Βαστάτε και μην υποχωρήσετε, παρά τις πιέσεις γιατί λίγο να χαλαρώσετε, θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι σκεφτείτε λίγο και το αύριο, τόσο σας ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές και σπατάλες παντός είδους. Αν κρατήσετε τα λουριά και κάνετε παιχνίδι, θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved