Ζώδια Σήμερα 24/01: Άλλαξε τροπάρι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/01: Άλλαξε τροπάρι

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Σήμερα, αργά το βράδυ, έχουμε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που λόγω της ισχυρής παρουσίας του Ουρανού θα μας δημιουργήσει μια αναταραχή, θα μας κάνει να δούμε κατάματα την αλήθεια μας, αλλά θα μας αναγκάσει κιόλας να πετάξουμε απωθημένα, βιώματα, ανασφάλειες και κολλήματα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο και διαφορετικό κύκλο στη ζωή μας. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιστάσεις, ενδεχομένως και ρήξη με τους άλλους, ακόμα και πολύ δικούς μας ανθρώπους, που έχουν άλλες αντιλήψεις ή έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση και δεν επιθυμούν την αλλαγή. Όμως μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια δυνατά «θέλω» μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί έφτασε η ώρα που θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες, να αποφασίσετε τι θα κάνετε, με ποιους θα πάτε μαζί και ποιους θα αφήσετε πίσω σας. Η αλλαγή είναι μονόδρομος και όσο καθυστερείτε, τόσο δε θα είστε ευτυχισμένοι/

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί να παραμείνετε ψύχραιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά στις επερχόμενες αλλαγές σε επαγγελματικό, οικογενειακό και επίπεδο σχέσεων γιατί μόνο έτσι θα δείτε τι πρέπει να κάνετε. Αν εσείς αρνηθείτε, να ξέρετε ότι θα σας έρθουν από την άλλη πλευρά.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι νέα δεδομένα θα υπάρξουν τόσο στα οικονομικά, όσο και τα σεξουαλικά σας. Να είστε προετοιμασμένοι, να ξεχάσετε τι ξέρατε και να πειραματιστείτε σε καινούργια δεδομένα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved