Ζώδια σήμερα 23/01: Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/01: Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Σήμερα, έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η παραμικρή αφορμή είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω. Για μια ακόμα φορά, αντιλαμβανόμαστε ότι όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει, καθώς όλα μπορεί να ανατραπούν, να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις, οι οποίες θα μας αφήσουν άφωνους. Το να ρισκάρουμε, κάνοντας κάτι διαφορετικό, να επιλέξουμε από μόνοι μας μια άλλη πορεία, ακόμα και ξεκόβοντας οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας εξελίσσουν, ίσως μας γλιτώσει από το να γευτούμε εμείς το σοκ από τους άλλους. Από την άλλη, έχουμε και το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Δία στον Αιγόκερω, που φέρνει τύχη και ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τόσο το επίπεδο της ζωής μας, όσο και τα ερωτικά μας. Ίσως πάρουμε δώρα, bonus ή χρήματα, θα έχουμε και τα τυχερά μας, με γνωριμίες προσώπων, που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και θα φροντίσουν να μη μας λείψει τίποτα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, για μια ακόμα φορά σας δίνεται η δυνατότητα να επαναστατήσετε, να αποτινάξετε από πάνω σας βάρη και παρελθόν και να κάνετε μια μεγάλη στροφή στη ζωή σας, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Αλλιώς, οι δυσάρεστες εξελίξεις, οι αιφνιδιασμοί και οι... σφαλιάρες δε θα έχουν τελειωμό.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, Αιγόκεροι, ξεκολλήστε, αλλάξτε μυαλά και κυρίως σταματήστε να θεωρείτε δεδομένα πρόσωπα και πράγματα γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια και μάλιστα θα σας τσούξει αρκετά η όποια απώλεια.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, για εσάς είναι μια μάλλον τυχερή ημέρα, με αρκετές ευκαιρίες τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να μην αρχίσετε τις σπατάλες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved