Ζώδια Σήμερα 17/01: Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/01: Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Με τη Σελήνη στον Ζυγό από χθες, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα έχουμε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Θα αντιληφθούμε έγκαιρα ότι χρειάζεται να κάνουμε και παραχωρήσεις και υποχωρήσεις, βάζοντας τα πρέπει και πρώτα και εξαφανίζοντας τα θέλω μας. Από την άλλη, θα δημιουργηθεί μέσα μας καχυποψία και πρόσωπα και καταστάσεις. Με το πέρασμα της το βραδάκι στον Σκορπιό και την αντιπαράθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο σίγουρα θα υπάρξει μια αναταραχή, μια αναστάτωση. Σαν να κρατούσαμε όλες αυτές τις μέρες το στόμα μας κλειστό και μαζεύαμε πακέτο και τώρα με την παραμικρή αφορμή θα ξεσπάσουμε. Οι σχέσεις θα διαταραχτούν λίγο, ίσως δημιουργηθεί και μια ένταση με το έτερο ήμισυ ή τους κοντινούς μας ανθρώπους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί και Σκορπιοί, η συναισθηματική σας αστάθεια, μαζί με την όποια καχυποψία σας καθιστά δύσκολη την κάθε σας επαφή, πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για πρόσωπα που δε γνωρίζετε...

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων δείχνει να εξαρτάται από άλλους και ή θα συνταχτείτε μαζί τους ή θα προβάλλετε αντιστάσεις και αντιδράσεις, που είναι το πιο πιθανό προκαλώντας τις όποιες συνέπειες.

Παρθένοι και Ιχθύες, περίοδος εκπτώσεων είναι αλλά εσείς μάλλον δείχνετε απρόθυμοι να μειώσετε τις απαιτήσεις σας, συναισθηματικές ή υλικές, οπότε το «ή έτσι ή καθόλου» είναι μάλλον βέβαιο ότι θα οδηγήσει στο... δεύτερο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved