Ζώδια Σήμερα 13/01: Όλα κάποτε τελειώνουν

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/01: Όλα κάποτε τελειώνουν

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς κάνοντάς μας πιο ρομαντικούς, γλυκούς, ονειροπόλους, ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Για ένα περίπου μήνα θα μας σπρώχνει ώστε ο καθένας μας να κυνηγήσει και να ζήσει το παραμύθι του. Θα μας παρασύρει σε μέρη ονειρεμένα, όπου όλα είναι όμορφα, ιδανικά και δεν έχουν καμία σχέση με τη μουντή ή σκληρή πραγματικότητα. Σε άλλα νέα, ο Ήλιος συναντιέται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να πάρουμε τον έλεγχο πάνω μας, να οργανώσουμε μια στρατηγική, εφ’ όσον έχουμε συγκεκριμένο στόχο που θέλουμε να πετύχουμε, να δώσουμε ένα τέλος σε οτιδήποτε έχει φθαρεί, αλλά το κρατάμε από συνήθεια και φυσικά να ακούσουμε το ένστικτό μας που είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Παρθένοι απαλύνετε εντάσεις και αφήστε να σας πλημμυρίσει η θετική ενέργεια, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Τοξότες και Δίδυμοι ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε έμμεσα να πετύχετε το σκοπό σας σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Λέοντες και Υδροχόοι σεξουαλικά και οικονομικά έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές!

Αιγόκεροι, η δύναμή σας αυξάνεται, όμως πρέπει να τη διαχειριστείτε σωστά! Δημιουργήστε μια νέα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας τέλος σε παθογένειες και κακώς κείμενα. Κουνήστε το μαντίλι σε άτομα που σας ταλαιπώρησαν και μην κοιτάτε πίσω.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί στενοχωριέστε με διάφορες καταστάσεις και συμπεριφορές, όμως εν μέρει είστε υπεύθυνοι κι εσείς που είτε δεν ξεκαθαρίσατε, όταν έπρεπε είτε αδιαφορήσατε και επανέρχονται στο προσκήνιο. Κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα τώρα!

Δίδυμοι και Τοξότες, αν έχετε σκοπό και είστε απόλυτα σίγουροι για το τι θέλετε, τότε μπορείτε να πετύχετε. Χρειάζεται όμως πλήρη αφοσίωση και προσπάθεια από την πλευρά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved