Ζώδια Σήμερα 03/01: Πιάσανε φωτιά τα φρένα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/01: Πιάσανε φωτιά τα φρένα!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 3 Ιανουαρίου

Ο Άρης σήμερα μπαίνει στον Τοξότη προκαλώντας μας να βγάλουμε όλο τον ενθουσιασμό και τη φλόγα μας. Η ανυπομονησία σε συνδυασμό με την τάση μας να επεκταθούμε, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μας πλαίσια και να βιώσουμε κάτι δυνατό και συναρπαστικό μπορούν να μας οδηγήσουν σε τυχοδιωκτικές ή ριψοκίνδυνες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Ό,τι επιθυμούμε το θέλουμε... χτες και δεν ιδρώνει το αφτί μας από περιορισμούς και απαγορεύσεις. Επίσης, όμως, είμαστε ειλικρινείς, αυθόρμητοι και ερωτιάρηδες, χωρίς ίχνος υποκρισίας και στρατηγικής.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Κριοί και Λέοντες είστε φλογεροί, ακαταμάχητοι, αλλά και λίγο «γιούχου»! Μη βιάζεστε! Όλα έχουν τον χρόνο τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύς τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας είναι μικρά, δημιουργώντας έτσι εστίες έντασης στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, συγκρατήστε λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σεξουαλικές γιατί μια ακόρεστη ανάγκη να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία σας θα σας κυριεύσει! Μην εκτίθεστε χωρίς σημαντικό λόγο!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved