Ζώδια Σήμερα 01/01: Αμέτρητες ευχές για το 2020

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/01: Αμέτρητες ευχές για το 2020

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 1 Ιανουαρίου

Καλή χρονιά! Η Σελήνη θα συνεχίσει όλη μέρα να βρίσκεται στους Ιχθύς, προδιαθέτοντάς μας να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε, ακόμα και να κοιμηθούμε παραπάνω, αν το ξενυχτήσαμε χθες. Θέλουμε να μείνουμε στη ζεστασιά του σπιτιού μας, παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να κάνουμε ένα διάλειμμα για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Από την άλλη, μας καλεί να κατεβάσουμε ρολά, να μη δώσουμε σημασία ή τουλάχιστον να κάτσουμε στην ουδέτερη ζώνη και να μην εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις και κόντρες που θα χαλάσουν την ηρεμία μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες το στιλ σας και ταυτόχρονα ο έντονος αισθησιασμός σας δε θα σας αφήσουν να περάσετε απαρατήρητοι, ακόμα κι να το θέλατε. Τώρα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να κινήσετε τα νήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες κάντε και λίγο τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας και μην είστε με μια παρατήρηση στο στόμα γιατί πιθανόν να έχουν ανάγκη την κατανόησή σας και όχι από διάλεξη.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί επειδή τα κριτήριά σας δεν είναι και τα πιο σωστά, ζητάτε να λάβετε από λάθος πλευρά, γι’ αυτό παραμένετε σε... αναμονή.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved