Ζώδια Σήμερα 28/12: Ένα τρελό Σάββατο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/12: Ένα τρελό Σάββατο

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Από τη μια η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, από την άλλη έχουμε το τετράγωνό τους με τον Ουρανό στον Ταύρο, ε, το μόνο που δε μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για ένα νορμάλ Σάββατο, που θα κυλήσει χαλαρά και χωρίς ευτράπελα. Το όποιο πρόγραμμά μας θα ανατραπεί, ενώ θα έχουμε έντονη διάθεση να απελευθερωθούμε από ό,τι δε μας εκφράζει ή μας πιέζει και να κάνουμε μια αλλαγή. Θέλουμε κάτι διαφορετικό, καινούργιο ή ασυνήθιστο, οπότε ίσως κάνουμε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή μας ή τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουμε τα θέματα της καθημερινότητάς μας ή τις σχέσεις μας. Το να γίνουμε εκκεντρικοί ή αρκετά προκλητικοί είναι πολύ πιθανό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί αν δεν αλλάξετε μονοπάτι, μόνιμα θα βγαίνετε στο ίδιο σημείο. Χρειάζεται να ξεφεύγετε και λίγο από την πεπατημένη, να δοκιμάζετε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των επαγγελματικών ή προσωπικών σας ζητημάτων.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί, για να έχετε ερωτική ή οικονομικό κέρδος, πρέπει -έστω και για λίγο- να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας και να ρισκάρετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved