Ζώδια Σήμερα 26/12: Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον Αιγόκερω: Μεγάλες επιτυχίες και παταγώδεις αποτυχίες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/12: Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον Αιγόκερω: Μεγάλες επιτυχίες και παταγώδεις αποτυχίες

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου

Σήμερα, έχουμε την τελευταία έκλειψη της χρονιάς, Ηλιακή, ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, με ενεργή παρουσία του Ουρανού αλλά και του Δία, καλώντας μας να αναλάβουμε δράση σε όλα τα μέτωπα. Αρχικά, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν μας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα μας. Οπότε, πρέπει να αναγνωρίσουμε λάθη, να τελειώνουμε με παθογένειες και κακώς κείμενα, να ξεφορτωθούμε συνήθειες, ενοχές και πρόσωπα που μας έχουν ταλαιπωρήσει και να διαγράψουμε μια καινούργια πορεία. Δεν αποκλείεται πάντως μια μεγάλη επιτυχία ή αλλαγή που θα επηρεάσει όλη τη ζωή μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, ή τώρα ή ποτέ! Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, οπότε στο χέρι σας είναι να κάνετε ό,τι πιστεύετε ότι θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, ο περιορισμός από τη μια και ο ρεαλισμός από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση αφού δεν έχει σημασία τι θέλετε, αλλά τι πρέπει να γίνει. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι άρχισαν τα όργανα! Περιορίστε τη δράση σας, οργανώστε την πολεμική τακτική σας και βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, σε δουλειά και σπίτι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες περάστε από το ταμείο γιατί ήρθε η ώρα της πληρωμής σας. Θα πάρετε, θα δώσετε; Όλα εξαρτώνται από τη σωστή διαχείριση που κάνατε τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved