Ζώδια Σήμερα 19/12: Πρόσεχε πού πας να μπλέξεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/12: Πρόσεχε πού πας να μπλέξεις

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Το εξάγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μέθοδος, η χάραξη μιας στρατηγικής, η αφοσίωση, η θέληση και η επιμονή είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Από την άλλη, ωστόσο, υπάρχει και το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας αποπροσανατολίσει ή να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ψέματα, μπερδέματα, λάθη και χάσιμο χρόνου σε πράγματα ασήμαντα, προκαλούν εκνευρισμό αλλά και μπόλικες παρεξηγήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι η θέληση κι η λογική σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε κινήσεις και να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Θα χρησιμοποιήσετε όλα τα «όπλα» σας προκειμένου να καταφέρετε τον σκοπό σας. Κρατήστε όμως κλειστά τα αφτιά σας και ανοιχτά τα μάτια σας γιατί θα υπάρχουν κι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας, εκτός αν είστε εσείς αυτοί που θα καταφύγετε σε αυτά, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα γίνετε τσακωτοί.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved