Ζώδια σήμερα 16/12: Το κλίμα είναι τεταμένο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/12: Το κλίμα είναι τεταμένο

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη, «βαδίζοντας» στον Λέοντα, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό, κάτι που θα μας διεγείρει συναισθηματικά και προφανώς ούτε και σήμερα θα καταφέρουμε να ηρεμήσουμε. Από το πρωί, μάλιστα, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει. Αυτά τα φαινόμενα θα εκτονωθούν γρήγορα, αλλά μόνο όταν βγάλουμε από μέσα μας ό,τι νιώθουμε και δεν το καταπνίξουμε για να γλιτώσουμε τις εντάσεις. Μπορεί να φανούμε εριστικοί ή επιθετικοί, όμως ό,τι δεν κάνουμε, θα το λουστούμε από τους άλλους...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πιθανό να γίνετε μύλος στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να γίνει το δικό του και όχι το πιο είναι το σωστό. Τράβα ο ένας από δω το σχοινί, τράβα ο άλλος, λογικό είναι να ξεφύγει η κατάσταση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, η συναισθηματική σας αστάθεια είναι μεγάλη, το ίδιο και ο εκνευρισμός σας οπότε εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε με διάφορους τρόπους είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε κάνοντας ζήλιες. Προτιμήστε το σεξ, που είναι η καλύτερη μέθοδος εκτόνωσης.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved