Ζώδια Σήμερα 14/12: Συναισθηματικός περιορισμός

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/12: Συναισθηματικός περιορισμός

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη που συνεχίζει να βρίσκεται στον Καρκίνο θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να βάλουμε λίγο πάγο στο συναίσθημά μας, να μας ξεκολλήσει από το παρελθόν και τα βιώματα και να γίνουμε ρεαλιστές και να κοιτάζουμε και λίγο το συμφέρον μας και το τι πρέπει να κάνουμε. Συμπεριφερόμαστε με επιφυλακτικότητα, αποφεύγουμε να εκφράσουμε το πώς νιώθουμε, μην τυχόν και θεωρηθούμε αδύναμοι ή ότι κρεμόμαστε από άλλους. Μοιραζόμαστε σκέψεις και αισθήματα μόνο με την οικογένειά μας ή πρόσωπα αισθανόμαστε πολύ δικά μας και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι το θέμα είναι να μη γέρνει η ζυγαριά σας ούτε στον συναισθηματισμό, ούτε στη λογική, αλλά να βρείτε την ισορροπία. Κι αν δείτε ότι φορτώνεστε με πολλά βάρη και ευθύνες, πείτε «όχι», χωρίς δισταγμούς κι ενοχές.

Δίδυμοι και Τοξότες, προηγείται η κάλυψη των αναγκών σας, οπότε διαχειριστείτε τα υλικά και ερωτικά σας αποθέματα συνετά και μην κάνετε του κεφαλιού σας γιατί κάποια στιγμή θα στερέψει η πηγή σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved