Ζώδια Σήμερα 13/12: Μυστικέ μου έρωτα…

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/12: Μυστικέ μου έρωτα…

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Ο Άρης στον Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει πιο εύκολο το να παγιδεύσουμε, να «ψαρέψουμε» για να μας αποκαλυφθούν στοιχεία, μυστικά και ψέματα, αλλά και να παραπλανήσουμε, δείχνοντας μόνο αυτό που εμείς θέλουμε, ώστε να μην κινήσουμε υποψίες ή ακόμα και να μας υποτιμήσουν. Από την άλλη όμως, υπάρχει και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που βάζει τέλος σε αστεία, επιπολαιότητες, ανωριμότητα και περιπετειούλες. Είναι όψη που δίνει ένταση, το πάθος, μοιραίους έρωτες και μπόλικο μυστήριο. Γι’ αυτό, ας είμαστε πιο μαζεμένοι και επιφυλακτικοί, αν τύχει και συναντηθούν οι δρόμοι μας με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες, αν εξαιρέσετε κάποια ψυχρότητα ή προστριβή με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, η μέρα μάλλον ευνοεί προσωπικά και κυρίως ερωτικά σας σχέδια. Κοιμηθείτε εσείς κι η τύχη σας δουλεύει!

Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Υδροχόοι και Ιχθύες αφήνεστε σε σχέδια και όνειρα, όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή και σας επαναφέρει σύντομα στο τώρα. Προβλήματα με τις σχέσεις σας, τη δουλειά, την οικογένεια ή το σπίτι σας θα απαιτήσουν την άμεση παρέμβασή σας.

Αιγόκεροι, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved