Ζώδια Σήμερα 11/12: Τα «πρέπει» ξαναμπαίνουν στο τραπέζι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/12: Τα «πρέπει» ξαναμπαίνουν στο τραπέζι

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη θα αργήσει πάρα πολύ να ξανασυναντήσει τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σήμερα που έχει το αποχαιρετιστήριο ραντεβού μαζί του θα κρατήσει όλους τους τύπους και τους κανόνες, δημιουργώντας ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, που επηρεάζει κυρίως τα ερωτικά μας. Τα «πρέπει» ξαναμπαίνουν στο τραπέζι, το μέτρο και τα όρια είναι ορατά, τα θέλω μετριάζονται, κινούμαστε συντηρητικά και με γνώμονα το συμφέρον μας. Η ανωριμότητα, η επιπολαιότητα και οι περιπετειούλες δεν μας ικανοποιούν πια και ζητάμε κάτι πιο σταθερό στη ζωή μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, μπορεί στα οικογενειακά και το σπίτι σας να μην είναι χαλαρά τα πράγματα, τα προσωπικά σας όμως έχετε τη δυνατότητα να τα βελτιώσετε και να πετύχετε έναν σημαντικό σας στόχο.

Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι μια αναστάτωση στη σχέση, το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας σπρώξει σε μια σειρά αντιδράσεις ή σπασμωδικές κινήσεις. ακόμα κι έτσι όμως, καλό θα σας κάνει, αφού θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας και ίσως κάνετε κάτι διαφορετικό.

Δίδυμοι και Τοξότες, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν σήμερα όμως να τις διαχειριστείτε σωστά και χωρίς να βιάζεστε γιατί θα είναι δώρο άδωρο κι αυτό αφορά και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved