Ζώδια Σήμερα 10/12: Εκτός από επιμονή, χρειάζεται και εξυπνάδα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/12: Εκτός από επιμονή, χρειάζεται και εξυπνάδα!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Με την Σελήνη στον Ταύρο, μέχρι το απόγευμα, θα έχουμε πιο χαλαρούς ρυθμούς και θα αντιμετωπίζουμε ζητήματα της καθημερινότητας με στωικότητα και ηρεμία, σχεδόν αταραξία, ίσως γιατί δε θέλουμε να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας με θέματα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι σημαντικά ή η λύση τους δεν εξαρτάται από μας. Άλλωστε για να είμαστε ευτυχισμένοι δε χρειαζόμαστε πολλά. Θέλουμε να έχουμε την ησυχία μας, την άνεση να απολαύσουμε τις μικροχαρές της ζωής, να αισθανόμαστε ασφαλείς και να αγαπιόμαστε. Με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους όμως, θα γίνουμε αρκετά «ανήσυχοι», δε θα μπορούμε να μείνουμε αραχτοί στον καναπέ μας. Θα έχουμε τη διάθεση να μάθουμε πράγματα, να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να συναναστραφούμε, αλλά και να τρέξουμε πολλές υποθέσεις μας, μπας και κλείσουμε κάποιο από τα ανοιχτά μας μέτωπα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι απολαύστε την προσοχή που παίρνετε, αυξήστε τη δημοτικότητά σας και τον κύκλο των γνωστών σας, κυρίως όμως εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να «διαφημίσετε» τον εαυτό σας, βγάζοντας τα καλύτερα στοιχεία σας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με πείσμα, υπομονή, θέληση, αλλά κυρίως εξυπνάδα θα καταφέρετε αρκετά πράγματα. Αρκεί να μην υποτιμάτε τους άλλους, να μη χαλαρώνετε και να μην είστε επιπόλαιοι.

Κριοί και Ζυγοί «με το νου πλουταίνει η κόρη, με τον ύπνο η ακαμάτρα» λέει ο σοφός λαός και έχει δίκιο γιατί αν δε βάλετε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει, δε θα βρείτε τρόπους να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved