Ζώδια σήμερα 08/12: Μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/12: Μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Ο Ήλιος στον Τοξότη τετραγωνίζεται σήμερα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οπότε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε κανένα, κυρίως όταν δεν τον γνωρίζουμε αρκετά, γιατί στη χειρότερη περίπτωση το ψέμα θα πάει σύννεφο και στην καλύτερη θα έρθουν έτσι τα πράγματα που θα απογοητευτούμε. Αν, μάλιστα, έχουμε εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις, το πιο πιθανό είναι να διαψευστούμε. Από την άλλη, βέβαια, δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα, αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Σήμερα, θα γίνουμε ονειροπόλοι, ενδεχομένως και αφελείς, πιστεύοντας σε θαύματα και στα απίθανα που ίσως γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να τα θέλουμε πολύ. Ενδεχομένως να έχουμε αυταπάτες, να πλανιόμαστε, να περπατάμε στα σύννεφα, ωστόσο, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, είστε μέσα στη γλύκα, πιο ρομαντικοί από ποτέ και ενδεχομένως -ακόμα και συνειδητά- να αφεθείτε να σας παρασύρει το συναίσθημα. Αυτό όμως είναι που θα σας κάνει και ακαταμάχητους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αν κοροϊδέψετε, θα σας κάνουν τσακωτούς και αν δεν προσέξετε, θα γίνετε εύκολα θύματα. Ψέματα και δικαιολογίες θα βγουν στη φόρα, χαλώντας το όμορφο κλίμα στις σχέσεις ή το σπίτι σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είτε βούτυρο στο ψωμί του κάθε επιτήδειου ατόμου. Προστατεύστε τα λεφτά και την καρδιά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved