Ζώδια Σήμερα 05/12: Υπερευαισθησία και συναισθηματισμός

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/12: Υπερευαισθησία και συναισθηματισμός

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, δημιουργώντας μας καλή διάθεση, αν και θα είμαστε πιο χαλαροί απ’ ό,τι χρειάζεται, μην πούμε ότι σερνόμαστε και φτάνουμε στα όρια της υποτονικότητας. Η ευαισθησία, από την άλλη, με την οποία αντιμετωπίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, θα είναι μεγάλη, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης εξ αιτίας της. Μετά, η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, η οποία θα τετραγωνιστεί με τον Δία στον Αιγόκερω, οπότε η υπερβολή στα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας θα είναι έκδηλη, ενδεχομένως και αδικαιολόγητη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Κριοί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είστε ήρεμοι. Μπορεί να νιώσετε ότι αδικείστε, ότι σας κοροϊδεύουν ή ότι προσπαθούν να σας καλοπιάσουν γι’ αυτό θα είστε σε επιφυλακή. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει μια υπερβολή στα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η ανοχή σας φαίνεται να εξαντλείται κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν. Το κακό είναι ότι δε βρίσκετε μέσα σας καμία δικαιολογία, οπότε το ξέσπασμά σας είναι σχεδόν βέβαιο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved