Ζώδια Σήμερα 03/12: Φλερτ, διεκδίκηση και πάθος

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/12: Φλερτ, διεκδίκηση και πάθος

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 03 Δεκεμβρίου

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό δεσπόζει στη σημερινή μέρα, καθώς δίνει ένα πικάντικο τόνο, αλλά και ευκαιρίες για καινούργια ερωτοχτυπήματα και καρδιοχτύπια. Τα βέλη του φτερωτού θεού μπορεί να μας πετύχουν παντού, αρκεί να κυκλοφορήσουμε. Επίμονο φλερτ, διεκδίκηση και πάθος, ακόμα και η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου είναι πιθανά! Από την άλλη, έχουμε και τον Ερμή στον Σκορπιό που θα ξανακάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να αποκαλυφθούν μυστικά, να γίνουν εξομολογήσεις, αλλά και να βρούμε στοιχεία ή πληροφορίες που θα είναι πολύτιμα. Αν μάλιστα τα χρησιμοποιήσουμε όπως και όταν πρέπει, τότε πραγματικά θα είμαστε οι πλέον ωφελημένοι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, η έλξη σας είναι ακαταμάχητη, τα πάθη που προκαλείτε πολλά κι αρκεί ένα βλέμμα ή μια κίνησή σας για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κι αν δεν έχετε, μάλλον σήμερα θα το αποκτήσετε.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι , Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλεια, κόντρες και ανταγωνισμούς αλλά όπως θα εμφανιστούν έτσι θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες βγείτε μπροστά, δείξτε τα αισθήματά σας, διεκδικήστε το πρόσωπο που θέλετε γιατί καλύτερη ευκαιρία από αυτή δε θα ξαναβρείτε. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει θερμή ανταπόκριση από την πλευρά του.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved