Ζώδια Σήμερα 29/11: Δε χαλαρώνουμε!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/11: Δε χαλαρώνουμε!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω η Παρασκευή κάθε άλλο παρά ανάλαφρη θα είναι, αφού θα είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας. Είναι πιθανό να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες ή δουλειές, οπότε δε θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε ή να ξεσκάσουμε. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βγάλουμε αυστηρότητα ή ψυχρότητα απέναντι σε συμπεριφορές που δε θεωρούμε σωστές ή να μας πιάσει μοναχικότητα, μελαγχολία ή ανασφάλεια για το μέλλον μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, εσείς οδηγείτε την κούρσα σήμερα. Γοητεύετε τα πλήθη με την προσωπικότητά σας, δείχνετε τις ικανότητές σας και παίρνετε εκτίμηση. Αν βγάζατε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δε θα σας έπιανε κανείς.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί σας απασχολούν πολύ όσα συμβαίνουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Ίσως νιώθετε ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά σας ή ότι σας υποτιμούν αλλά μάλλον είναι δική σας αντίληψη και δεν ισχύει.

Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας, οικονομικές και ερωτικές γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved