Ζώδια Σήμερα 24/11: Τα πολλά γέλια φέρνουν κλάματα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/11: Τα πολλά γέλια φέρνουν κλάματα

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Περίεργη μέρα θα είναι η σημερινή, αφού από τη μια έχουμε την Αφροδίτη να συμπορεύεται για τελευταία φορά με τον Δία στον Τοξότη, καθώς θα ξανασυναντηθούν μετά από 12 χρόνια στο ίδιο ζώδιο και προσφέρει, τύχη, ευκαιρίες, δώρα, αγορές και πλήθος απολαύσεων που θα μας απογειώσουν. Δεν αποκλείεται κι ένας έρωτας που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Από την άλλη όμως, ο Άρης στον Σκορπιό θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, σοκάροντας, αιφνιδιάζοντας δυσάρεστα και φέρνοντας αρνητικές ή απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές που θα ταράξουν συθέμελα τη ζωή ορισμένων από μας. Πιθανές είναι και οι οριστικές ρήξεις ή αναίτιες προκλήσεις και επιθέσεις, όπως επίσης και οι προβοκατόρικες ενέργειες ή ακαριαία και καίρια χτυπήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες για σας κελαηδούν τα πουλιά! Πρωτοστατείτε στο κέφι, στον έρωτα και στην καλοπέραση και όλα τα χατίρια σας γίνονται. Τύχη έχετε, εκμεταλλευτείτε την και μη μένετε στο πρόσκαιρο.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες η ανωριμότητα, ανευθυνότητα ή επιπολαιότητα ορισμένων ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος σας ξεπερνά, όμως, σας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν πρέπει τελικά να σκάτε και να παίρνετε στα σοβαρά πολλά πράγματα που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί εκτοξεύετε κατηγορίες, αμύνεστε σε επιθέσεις και γενικά στο περιβάλλον σας επικρατεί αναταραχή. Ωθείστε στα άκρα, αλλά αυτό μόνο ανεπιθύμητα αποτελέσματα θα φέρει.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθήματά σας είναι ικανά να σας πετάξουν εκτός πορείας! Μην ποντάρετε στα σίγουρα και μην αποκλείετε τίποτα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved