Ζώδια σήμερα 23/11: Γεφύρωση των διαφορών

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/11: Γεφύρωση των διαφορών

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Η διάθεση για κάθε είδος συμβιβασμού και υποχώρησης θα είναι πιο έντονη σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό. Η διατήρηση των ισορροπιών, του αρμονικού περιβάλλοντος και των καλών σχέσεων είναι τα κύρια ζητούμενα, οπότε είναι λογικό να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε διαφορές, έτσι ώστε να αποφύγουμε εντάσεις και τσακωμούς. Από την άλλη, η εικόνα μας θα μας απασχολήσει αρκετά, όχι μόνο για να αρέσουμε στους άλλους, αλλά κυρίως για να νιώσουμε εμείς όμορφα με τον εαυτό μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί είστε μέσα στη διπλωματία και άκρως γοητευτικοί. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο και αυτόματα θα γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το να κάνετε ένα βήμα πίσω ίσως δεν είναι και τόσο σημαντικό, αν είναι να διατηρήσετε το καλό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι σας. Δε σας φτάνουν όσα έχετε στο κεφάλι σας; Θέλετε και άλλα;

Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Από μόνο του όμως αυτό δε λέει κάτι! Αυτοπεποίθηση να έχετε και όλα τα άλλα περισσεύουν.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved