Ζώδια Σήμερα 19/11: Ο επιμένων νικά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/11: Ο επιμένων νικά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 19 Νοεμβρίου

Με τον Άρη να περνά στον ισχυρό και αποφασιστικό Σκορπιό, η ενέργεια και η δράση μας πλέον θα είναι στοχευμένη. Θα κινηθούμε μεθοδικά, θα οργανώσουμε στρατηγικά τα σχέδιά μας με σκοπό να κατακτήσουμε ό,τι θέλουμε πολύ ή να επικρατήσουμε έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου ή ανταγωνιστή. Η αντοχή, η επιμονή, αλλά και οι υπόγειες κινήσεις του συγκεκριμένου Άρη είναι χαρακτηριστικά του στοιχεία και η αλήθεια είναι ότι το «χτύπημά» του είναι καίριο και εκεί που ο καθένας νομίζει ότι δε συντρέχει κανένας κίνδυνος. Προσοχή, λοιπόν, γιατί δεν ξεχνά και δεν συγχωρά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, περνάτε στη δράση, αποφασισμένοι να «εξαφανίσετε» τους αντιπάλους σας και να πάρετε μια σημαντική νίκη! Είστε επίμονοι, δεν δέχεστε το «όχι» σαν απάντηση, αλλά και πολύ σέξι, οπότε ποιος/α να σας αντισταθεί;

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, πέφτετε πάνω σε τοίχο στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Η απολυτότητα κυριαρχεί, η επιμονή θα γίνει εμμονή, οπότε οι εντάσεις δε θα αργήσουν να φανούν.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Λέοντες, επιμείνετε, ζορίστε, πιέστε γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε το στόχο στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Προσοχή όμως και στη σπατάλη και τις απειλές προς τα κεκτημένα σας, έμψυχα και άψυχα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved