Ζώδια Σήμερα 18/11: Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/11: Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσεις

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα θα μας συντροφεύει όλη τη μέρα και θα μας τροφοδοτεί με ζωντάνια, ενέργεια και φλογερό ταμπεραμέντο, δίνοντας έτσι έναν πιο χαρούμενο και ευχάριστο τόνο στην Δευτέρα μας, αφού μουντάδα, κακοδιαθεσία και βαρεμάρα θα εξαφανιστούν. Η ανάγκη μας να ξεχωρίσουμε, να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον, να κερδίσουμε εντυπώσεις και να κάψουμε καρδιές είναι μεγάλη, όπως επίσης και το να βγάλουμε τη γαλαντόμα, γενναιόδωρη ή υπεράνω φύση μας, αρνούμενοι να ανακατευτούμε ή να ασχοληθούμε με μικρότητες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, θα πρωτοστατείτε, οπότε όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Φροντίστε, λοιπόν, να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να πετύχετε κάποιες προσωπικές επιδιώξεις.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, μην ανησυχείτε και προ πάντων κατεβάστε τα ρολά σας και μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κάποια κρούσματα εγωκεντρισμού ή κριτικής. Αύριο ενδεχομένως να μην ισχύουν.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μην κολλάτε στο τι θα μπορούσατε να είχατε και ρίξτε το βάρος σε αυτό που έχετε ήδη. Είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την όποια κατάσταση ερωτική ή οικονομική, αρκεί να τολμήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved