Ζώδια Σήμερα 16/11: Μη σπαταλάς το χρόνο σου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 16/11: Μη σπαταλάς το χρόνο σου!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, ακόμα μια μέρα, να κάνει αντίθεση με Κρόνο το σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα αγχωθούμε για τις δουλειές του σπιτιού ή άλλες ανάγκες του, υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και θα νιώθουμε το χρόνο να μας πιέζει αφόρητα. Το ζητούμενο είναι, βέβαια, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τα «ουφ» και τα «δεν θα προλάβω» γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας. Μάλιστα, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Δίδυμοι και Τοξότες, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε. Γενικώς, μην ξανοίγεστε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved