Ζώδια σήμερα 15/11: Κινήσου για να μη σκέφτεσαι!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/11: Κινήσου για να μη σκέφτεσαι!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το απόγευμα, η Παρασκευή, στο μεγαλύτερο μέρος της, έχει έντονο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές, να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Από εκεί και πέρα, με το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο θα γίνουμε σπιτόγατοι. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν κι οικογενειακά ζητήματα, συγκεκριμένες ανάγκες ή να μας βγει όλη η κούραση της εργάσιμης εβδομάδας, οπότε θα προτιμήσουμε να μείνουμε μέσα, έχοντας σαν συντροφιά πολύ κοντινά μας πρόσωπα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Καρκίνοι όσο είστε σε κίνηση, δε σκέφτεστε και δε νιώθετε. Μόλις κάτσετε λίγο, τότε θα σας έρθουν όλα στο κεφάλι, θα ξαναθυμηθείτε διάφορα και μπορεί να χαλάσει η διάθεσή σας. Οπότε, μη σταματάτε!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ιδανική είναι η Παρασκευή, για να βγείτε ή να συζητήσετε θέματα που σας «τρώνε» με τα δικά σας πρόσωπα. Πάντως απότομες συναισθηματικές μεταβολές θα έχετε σίγουρα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved