Ζώδια Σήμερα 12/11: Δύσκολα θα συγκρατηθείς με την Πανσέληνο στον Ταύρο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/11: Δύσκολα θα συγκρατηθείς με την Πανσέληνο στον Ταύρο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 12 Νοεμβρίου

Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο είναι αρκετά παθιασμένη και ερωτική, γι’ αυτό και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συγκρατηθούμε και να μη βγάλουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στην επιφάνεια. Θα είμαστε πιο αποφασιστικοί, επίμονοι, σε σημείο μουλαρώματος, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας. Θα ζητάμε πολύ περισσότερα πράγματα είτε από τον εαυτό μας είτε από τους άλλους, ενώ κύριο ζητούμενό μας είναι η υλική και συναισθηματική εξασφάλιση. Από την άλλη, έχουμε και ένα Πλούτωνα που εντείνει τα πνεύματα και τα ένστικτα, αλλά και ένα εξάγωνο του Άρη στον Ζυγό με τον Δία στον Τοξότη, που μας δίνει την ευκαιρία να επεκταθούμε, να δραστηριοποιηθούμε, να πάρουμε ένα ρίσκο, να πετύχουμε ένα κατόρθωμα ή να «εκτοξευθούμε».

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν δεν τυφλωθείτε από κτητικότητα και απολυτότητα, τότε θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια και ενδεχομένως να βάλετε τις βάσεις για την πραγματοποίηση των επιδιώξεών σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά και οικονομικά ήρθε η ώρα σας είτε να ξεφορτωθείτε βάρη και να τραβήξετε μπροστά είτε να βάλετε το λιθαράκι για νέες κατακτήσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν επιδιώκετε κάτι, επιμείνετε και θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε. Μόνη εξαίρεση: Αν δεν έχετε τα προσόντα, μην εκτίθεστε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved