Ζώδια Σήμερα 11/11: Ξεκίνα να κλείνεις εκκρεμότητες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/11: Ξεκίνα να κλείνεις εκκρεμότητες

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

Ο Ερμής στον Σκορπιό, πηγαίνοντας προς τα πίσω, ως ανάδρομος, συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς μας πολύ πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας. Ναι μεν απέναντί μας θα βρούμε πρόθυμους ανθρώπους όχι μόνο να μας ακούσουν, αλλά και να μας βοηθήσουν, ωστόσο η οποιαδήποτε υλοποίηση θα αργήσει. Επιπλέον, θα κάνουμε αρκετές επαφές, θα μετακινηθούμε παραπάνω απ' ό,τι συνήθως, θα προσπαθήσουμε να κινήσουμε γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, όμως, οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα δε θα λείψουν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, προσέξτε, ώστε να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας. Οποιαδήποτε απολυτότητα και κόλλημα θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Πειθώ! Μόνο αυτό!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι προσπαθήστε να λύσετε θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή της σχέσης σας που ίσως «ξεθαφτούν» με κουβέντα. Το να βγάζετε συμπεράσματα, να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να ενημερώσετε κι απλά να τις ανακοινώσετε, σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι αν από καιρό σκέφτεστε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή περιμένετε να σας επιστραφούν, μπορεί να ήρθε η ώρα να τα πάρετε. Πιθανή είναι και η επιστροφή... πρώην.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved