Ζώδια Σήμερα 13/11: Ήρθε η ώρα των ξεκαθαρισμάτων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/11: Ήρθε η ώρα των ξεκαθαρισμάτων

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Το εξάγωνο του Ήλιου στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε οικονομικά ή επαγγελματικά μας ζητήματα, αλλά και να βγούμε από προσωπικά αδιέξοδα. Το ένστικτό μας είναι ισχυρό και η αποφασιστικότητά μας μεγάλη, όπως επίσης και η διάθεσή μας να τα βάλουμε όλα κάτω, ένα προς ένα και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο της ζωής μας. Ταυτόχρονα όμως έχουμε τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό να κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δύο εντελώς διαφορετικές τάσεις δηλαδή και εμείς καλούμαστε να τις διαχειριστούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Πώς; Χρησιμοποιώντας μεν το μυαλό μας, αλλά χωρίς να αγνοήσουμε αυτό που λέει η διαίσθησή μας. Επίσης, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να δούμε πίσω από τα προφανή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, έχετε τον τρόπο έχετε και τα μέσα, οπότε εκμεταλλευτείτε τα για να κάνετε παιχνίδι και να πετύχετε έναν σημαντικό σας στόχο! Αν είναι προσωπικός-ερωτικός, να ξέρετε ότι δεν έχετε αντίπαλο!

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι καλείστε να πάρετε γενναίες αποφάσεις, ίσως και να βάλετε τέρμα σε κάποιες παθογένειες στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες. Περπατήστε αργά, προσεκτικά και τσεκάροντας τα πάντα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved