Ζώδια Σήμερα 02/11: Το παιχνίδι κι η περιπέτεια έχουν τον πρώτο λόγο

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/11: Το παιχνίδι κι η περιπέτεια έχουν τον πρώτο λόγο

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 02 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη, αποχαιρέτησε από χθες το βράδυ τον Σκορπιό και μπήκε στον Τοξότη, χαρίζοντας χαρά και αισιοδοξία στον καθένα μας. Το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, η διάθεσή μας είναι πιο χαλαρή, ενώ μας σπρώχνει να δούμε τη ζωή μας, κυρίως την ερωτική, πιο ανέμελα. Το παιχνίδι κι η περιπέτεια έχουν τον πρώτο λόγο και έτσι διατηρείται ο ενθουσιασμός και η θετική ενέργεια. Για πόσο; Για όσο χρειάζεται για να πάρουμε τα πάνω μας, να αναπτερώσουμε το ηθικό μας, να ανακτήσουμε τη θετική μας ενέργεια και να καταλάβουμε ότι ο έρωτας είναι πηγή ευτυχίας και ψυχικής ευφορίας κι όχι δακρύων και πόνου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, εκμεταλλευτείτε τα δώρα που σας παρέχει απλόχερα το σύμπαν για να καταφέρετε κάτι αξιόλογο στην προσωπική σας ζωή κι όχι να αναλωθείτε στις περιπέτειες.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, ευχάριστες θα είναι οι συνθήκες στην σχέση σας, τη δουλειά και το σπίτι σας, όμως κάποια επιπολαιότητα είτε από είτε προς εσάς ή έλλειψη διάθεσης να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα θα υπάρχει εξίσου και τα πράγματα θα πάνε λίγο πίσω.

Λέοντες, Κριοί, Ταύροι και Σκορπιοί, ερωτικά και οικονομικά ανοίγονται νέες προοπτικές που δε θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, όμως δεν θα είναι και ευκαταφρόνητες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved