Ζώδια Σήμερα 01/11: Πάμε σαν άλλοτε...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/11: Πάμε σαν άλλοτε...

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 01 Νοεμβρίου

Και επίσημα πλέον, σήμερα, 1η Νοεμβρίου, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό, οπότε λογικό είναι να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας. Το μόνο παρήγορο της όλης υπόθεσης είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης και τώρα να το τελειώσουμε, αφού το να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι μάλλον απίθανο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο «παγώματος» κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που καλείστε να κλείσετε οριστικά.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πιο πιθανό είναι να επανέλθουν πρώην στη ζωή σας (ή να ξαναγυρίσετε εσείς), παρά να προχωρήσει ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, τώρα ίσως τα πάρετε πίσω.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved