Ζώδια σήμερα 31/10: Με ενθουσιασμό προς τα... πίσω!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 31/10: Με ενθουσιασμό προς τα... πίσω!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Σελήνη και Δίας συμπορεύονται σήμερα στον Τοξότη, κάνοντας την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου αρκετά διασκεδαστική. Ο ενθουσιασμός και η αισιόδοξη στάση θα είναι τα κύρια στοιχεία, όπως επίσης και η τάση να παίρνουμε τα πράγματα πιο ανάλαφρα ή να βλέπουμε την αστεία τους πλευρά. Από την άλλη, ο Ερμής, για μια ακόμα φορά φέτος (και τέλος), εκεί που πήγαινε φουριόζος σον Σκορπιό κι ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, θα αρχίσει να κόβει ταχύτητα, προετοιμάζοντάς μας για την ανάδρομη πορεία του!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, είστε η χαρά της ζωής, οπότε λογικό είναι όχι μόνο να περνάτε όμορφα αλλά και να μεταδίδετε στους άλλους την αισιοδοξία και τη θετική σας ενέργεια. Επειδή όμως έχετε και εύνοια, κυνηγήστε και κάτι περισσότερο.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μη σκάτε με λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόση σημασία. Όπως θα διαπιστώσετε πολλές από τις συμπεριφορές που θα αντιμετωπίσετε δεν είναι για να τις πάρετε στα σοβαρά.

Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για νέα ξεκινήματα και στόχους. Αντίθετα, για μια επιστροφή στα παλιά! Οπότε, οργανωθείτε γιατί ο ανάδρομος σύντομα θα είναι... από πάνω σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved