Ζώδια Σήμερα 29/10: Και θέλεις και μπορείς!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/10: Και θέλεις και μπορείς!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Με τη Σελήνη να συναντά την Αφροδίτη στον Σκορπιό, καλούμαστε να ανακαλύψουμε συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες που είναι θαμμένα μέσα μας. Τα θέλω μας αυξάνονται και πληθύνονται, οι πόθοι μας επίσης, όπως και η αποφασιστικότητά μας, ο κίνδυνος όμως να αφεθούμε και να μας παρασύρουν τα πάθη μας, χάνοντας τον έλεγχο, είναι μεγάλος. Από την άλλη, η οξυδέρκεια, η μεθοδικότητα, η αποφασιστικότητα και κυρίως το ένστικτό μας είναι πολύτιμα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε τον σκοπό που έχουμε βάλει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας εμποδίσει στο να φτάσετε στο στόχο που έχετε βάλει. Άλλωστε ο μαγνητισμός και η δύναμη της πειθούς σας είναι τέτοια, που σας προσφέρουν το οτιδήποτε θέλετε, χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να το διεκδικήσετε.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι οι απόλυτες θέσεις και η καχυποψία που αντιμετωπίζετε δε σας αφήνουν τα περιθώρια να κινηθείτε, όπως θα θέλατε, αφού μπαίνετε στη διαδικασία να αποδείξετε ότι δεν είστε... ελέφαντες.

Κριοί και Ζυγοί από τη μια η σεξουαλικότητά σας που χτυπάει κόκκινο κι από την άλλη η αυξανόμενη ανάγκη σας για να αποκτήσετε ό,τι σας λείπει σας κρατούν σε εγρήγορση. Εύκολα όμως δεν ικανοποιείστε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved