Ζώδια Σήμερα 28/10: Άλλαξε, πριν σε αλλάξουν!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/10: Άλλαξε, πριν σε αλλάξουν!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

Ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ, της 28ης Οκτωβρίου και ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό έχουμε και την αντίθεση του Ήλιου στο συγκεκριμένο ζώδιο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ταράσσοντας συθέμελα το όποιο σύστημά μας και πολλά από αυτά που είχαμε φτιάξει ενδέχεται να μην αντέξουν τους κλυδωνισμούς και να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος. Απρόοπτα γεγονότα, απότομες αλλαγές και δυσάρεστες εξελίξεις ή εκπλήξεις θα μας αναστατώσουν, το ζητούμενο είναι όμως να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αντιληφθούμε έγκαιρα ότι το οικοδόμημά μας μάλλον δεν ήταν χτισμένο σε γερές βάσεις και θα χρειαστεί να το ξαναφτιάξουμε. Από την άλλη, ίσως είναι προτιμότερο να κάνουμε εμείς την ανατροπή, με μια στροφή 180 μοιρών, σε νοοτροπία, αντιλήψεις και πορεία ζωής! Αν πάμε κόντρα στο ρεύμα, θα υπάρξουν αντιδράσεις, τουλάχιστον όμως θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την απελευθέρωσή μας από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας προσφέρουν τίποτα πια!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αλλάξτε εσείς, πριν σας αλλάξουν (τα φώτα). Όσο επιμένετε σε μια κατάσταση, από συνήθεια ή φόβο, τόσο θα δοκιμάζεστε. Το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή είναι ότι τίποτα δε μένει ίδιο για πάντα. Όλα έχουν τον κύκλο τους και αυτό πρέπει να καρφωθεί στο κεφάλι σας!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αλλάζουν απότομα τα δεδομένα στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας. Αν δεν είστε προσκολλημένοι κάπου ή δεν περιμένετε τίποτα, ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν δέσατε όμως το γάιδαρό σας, τότε η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved