Ζώδια Σήμερα 25/10: Σέξι κι όποιος αντέξει

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/10: Σέξι κι όποιος αντέξει

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η μέρα παίρνει μια άκρως παθιασμένη και ερωτική χροιά. Τα αισθήματα γίνονται τόσο έντονα και βαθιά και απόλυτα, που η εξομολόγηση ή η συνειδητοποίησή τους μπορεί να μας συγκλονίσει, ενώ νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε και να πάρουμε τα πάντα, να «δεθούμε» για μια ζωή, να παραχωρήσουμε την αποκλειστικότητα της καρδιάς μας σε ένα και μόνο πρόσωπο. Έρωτες μοιραίοι και μεγάλοι θα γεννηθούν κι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές κι ανεπανάληπτες. Είναι η κατάλληλη μέρα πάντως για να τονώσουμε το σεξαπίλ μας και να αγοράσουμε σέξι ρούχα ή εσώρουχα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι είστε σέξι κι όποιος αντέξει... Όχι μόνο αναδύετε έντονο ερωτισμό, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την έλξη που ασκείτε για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε, τυλίγοντας στο δαχτυλάκι σας το οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με κάποια φαινόμενα ζήλειας, κτητικότητας ή απόλυτες συμπεριφορές από τον/ην σύντροφο, την οικογένεια ή στη δουλειά σας. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν την ανασφάλεια και να νιώσουν ότι είστε εντελώς αφοσιωμένοι σε αυτούς, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έχουν τον έλεγχό σας.

Δίδυμοι και Τοξότες έρωτες και πάθη φουντώνουν στο σκοτάδι και είστε έτοιμοι να δώσετε και να πάρετε τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε τη συγκεκριμένη στιγμή. Φροντίστε όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θέλετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved