Ζώδια σήμερα 24/10: Διλήμματα και αμφιβολίες

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 24/10: Διλήμματα και αμφιβολίες

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της πρακτικότητας και της λογικής, την Παρθένο, να κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μας αποπροσανατολίζει, ξυπνά τις ευαισθησίες μας και μας δημιουργεί διλήμματα. Είμαστε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, τη φαντασία και πραγματικότητα, την επί μέρους και την συνολική εικόνα, αυτού που βλέπουμε μπρος στα μάτια μας και αυτού που διαισθανόμαστε. Εκείνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι το να μην... κάνουμε τίποτα. Να παραμείνουμε αδρανείς μέχρι να αποκτήσουμε και πάλι μια ξεκάθαρη εικόνα μέσα μας, διαφορετικά τα λάθη δε θα τα αποφύγουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι χρειάζεστε, αλλά και το τι επιθυμείτε. Αν δεν έχετε καταλήξει κάπου συγκεκριμένα, καλύτερα να κάτσετε στα αβγά σας, παρά να μετανιώνετε μετά για τη λάθος επιλογή σας.

Λέοντες και Υδροχόοι συνυπολογίστε και το προσωπικό σας όφελος σε κάθε οικονομική σας κίνηση. Μην κλείνετε τα μάτια και εξ αιτίας των συναισθημάτων σας αλλοιώνετε την κρίση σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved