Ζώδια σήμερα 23/10: Πόθοι και πάθη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 23/10: Πόθοι και πάθη

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με τον Ήλιο να περνά στον Σκορπιό, νωρίς το βράδυ, αυτόματα αυξάνεται η θέληση και η αποφασιστικότητά μας. Το να καταφέρουμε να αποκτήσουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει ή επιθυμούμε πολύ είναι το πρώτο και κύριο γι’ αυτό θα γίνουμε πιο μεθοδικοί και δε θα κάνουμε άσκοπες ή τυχαίες κινήσεις. Από την άλλη, καλούμαστε να ερευνήσουμε σε βάθος, να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες, να επιμείνουμε μέχρι εκεί που δεν πάει και, παρά τα όποια εμπόδια που τυχόν παρουσιαστούν, να μην καταβληθούμε. Η ισχύς, η ανθεκτικότητα, αλλά και η οξυδέρκεια θα βοηθήσουν το σκοπό μας. Ας αφήσουμε το ένστικτό μας να μας οδηγήσει, αλλά να κρατήσουμε την αντικειμενικότητά μας γιατί τα πάθη και η απολυτότητα, χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου, μπορεί να μας στερήσουν την επιτυχία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, είστε παντός καιρού, γεννημένοι για να επικρατείτε, όταν όλοι οι άλλοι... εξαφανίζονται. Βγάλτε τη δύναμη και την ισχυρή σας θέληση και ό,τι επιθυμείτε, θα το έχετε. Ωστόσο, αποφύγετε το άσπρο ή μαύρο και μη γίνετε έρμαιο των παθών σας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι πολλές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μέσα από αυτές θα δείξετε το πόσο αποφασισμένοι είστε να κάνετε αυτά που σχεδιάζετε. Ωστόσο, η απολυτότητα ή η εκδικητικότητα μπορεί να σας προκαλέσουν προσωρινή... τύφλωση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι τώρα είναι η στιγμή να βάλετε τα δυνατά σας για να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας και να αποκτήσετε ερωτικά και οικονομικά ό,τι λαχταράτε. Μη διστάζετε να χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα μέσα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved