Ζώδια Σήμερα 22/10: Ό,τι του φανεί...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/10: Ό,τι του φανεί...

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Σελήνη, περνώντας στον Λέοντα, θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η μέρα θα έχει αρκετή ένταση, απρόσμενες αντιδράσεις, αλλοπρόσαλλες και προκλητικές συμπεριφορές αλλά και παρεξηγήσεις από το... τίποτα, που θα μας φέρουν στο «αμήν» και δεν αποκλείεται το φλογερό μας ταμπεραμέντο να βγει σε όλο του το μεγαλείο. Το να χάσουμε την υπομονή και να ξεσπάσουμε είναι το πιο πιθανό, αλλά ας έχουμε υπόψη μας ότι η κατάσταση θα εκτονωθεί γρήγορα, οπότε καλό είναι να γυρίσουμε την πλάτη μας και να μη δώσουμε συνέχεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί δέχεστε απρόκλητες επιθέσεις, αντιδράτε σπασμωδικά και γενικά δεν έχετε τον έλεγχο στο επαγγελματικό, οικογενειακό περιβάλλον και τη σχέση σας. Από μόνα τους αυτά αρκούν για να τσακωθείτε, ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί θα εκνευριστείτε από τα απότομα πάνω-κάτω τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας και είναι πολύ πιθανό να τα πάρετε άγρια κάποια στιγμή!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved