Ζώδια Σήμερα 21/10: Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 21/10: Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η μέρα βάφεται στα χρώματα του έρωτα, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και λεπτεπίλεπτα στοιχεία μας. Σήμερα, δεν κυριαρχούν τα πάθη και οι σεξουαλικές επιθυμίες, αλλά η αγάπη σε όλες τις μορφές της, η γλυκιά, η ιδανική κι η όμορφη. Αυτή που μας κάνει να ονειρευόμαστε, να φανταζόμαστε και να εμπνεόμαστε. Γινόμαστε πιο καλόπιστοι, θετικοί και ονειροπόλοι, ενδεχομένως και αφελείς, πιστεύοντας στα απίθανα που είναι... πιθανό να συμβούν, αρκεί να τα θέλουμε πολύ. Μπορεί να έχουμε αυταπάτες, να πλανιόμαστε, να περπατάμε στα σύννεφα, ωστόσο, εφ’ όσον η καρδιά μας χαίρεται και δε βλάπτουμε κανέναν, ας αφεθούμε σε αυτό το ταξίδι του μυαλού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο και ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά. Αν πιστεύετε στα θαύματα, ίσως βιώσετε ένα.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως αν δεν είστε αντικειμενικοί, σύντομα διαπιστώσετε ότι με ροζ γυαλιά προκοπή δεν έκανε κανένας.

Κριοί και Ζυγοί παρασύρεστε σε μυστικά μονοπάτια του έρωτα, ζείτε το όνειρο και εύχεστε ενδόμυχα να μην είναι απλά ένα όνειρο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved