Ζώδια Σήμερα 20/10: Ό,τι με κόπο αποκτάς, το εκτιμάς παραπάνω

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/10: Ό,τι με κόπο αποκτάς, το εκτιμάς παραπάνω

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας κάνει να κρίνουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και συνειδητοποιημένα, ώστε να μη διστάσουμε μπροστά σε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες, ακόμα και αν κακοκαρδίσουμε ή πληγώσουμε κάποιους. Από την άλλη, μας καλεί να γίνουμε πιο σοβαροί στα ερωτικά μας, αναζητώντας ποιοτικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση, το σεβασμό και την κατανόηση και έχουν χρονική διάρκεια και σταθερότητα και να μην αναλωθούμε σε προσωρινές απολαύσεις και εφήμερες καταστάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, λύνετε και δένετε σήμερα! Από τη στιγμή που ξέρετε τι θέλετε, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να το πετύχετε, όποια δυσκολία και αν εμφανιστεί μπροστά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, χρειάζεται χρόνο, προσπάθεια και αρκετή υπομονή για να λυθούν προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Να είστε λογικοί και να ακούτε ό,τι σας λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

Δίδυμοι και Τοξότες, μην το βάζετε στα πόδια μπροστά στην πρώτη δυσκολία. Αυτό που αποκτιέται με ζόρι, συνήθως εκτιμάται περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved