Ζώδια Σήμερα 17/10: Βγάλ’ τα όλα από μέσα σου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 17/10: Βγάλ’ τα όλα από μέσα σου!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Η Σελήνη, περιδιαβαίνοντας τους Διδύμους, κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Ζυγό, προκαλώντας μας εσωτερική ανησυχία και μας βάζει στην πρίζα. Μας πιάνει μια υπερδιέγερση, δε μπορούμε να χαλαρώσουμε, ούτε βέβαια να παραμείνουμε ψύχραιμοι και σε μια μεριά. Ενθουσιαζόμαστε και το ίδιο γρήγορα εκνευριζόμαστε, αν κάποιος προσπαθήσει να μας φρενάρει, βάζοντάς μας μπροστά εμπόδια και όρια. Είμαστε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, διαχυτικοί, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, όποια κι αν είναι, και αν αποφύγουμε παρορμητικές και αψυχολόγητες ενέργειες, τότε θα καταφέρουμε πολλά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Ζυγοί παίρνετε φόρα. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας φρενάρει από το να εκφράσετε ό,τι νιώθετε και αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ελέγξτε τα συναισθήματα της στιγμής γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας.

Υδροχόοι και Λέοντες, ξανοιχτείτε, γνωριστείτε, επικοινωνήστε, ξεφύγετε από τα στενά σας πλαίσια.

Ταύροι και Σκορπιοί οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved