Ζώδια Σήμερα 14/10: Πανσέληνος στον Κριό-Όλα στο φως

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/10: Πανσέληνος στον Κριό-Όλα στο φως

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Νωρίς το ξημέρωμα, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό η οποία μας καλεί να πάρουμε θέση μάχης, να παλέψουμε με τους φόβους μας, να διατηρήσουμε την προσωπικότητά μας και να «χτίσουμε» κάθε σχέση μας με βάση τα αληθινά μας συναισθήματα, χωρίς προσποιήσεις ή παρασυρόμενοι από τις ανάγκες μας. Σαφώς είναι δύσκολο να κρατήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στο Εγώ μας και τους άλλους ή να κοιτάξουμε και το κοινό και όχι μόνο το δικό μας συμφέρον. Ακόμα πιο δύσκολο όμως γίνεται με τη συμμετοχή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το τετράγωνό του με τον Ήλιο, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια μυστικά, θα γίνουν αποκαλύψεις και ανακαλύψεις που καταστρέψουν την όποια εικόνα είχαμε, θα φέρουν ρήξεις και το τέλος μιας εποχής, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς, αν χαλαρώσατε και το ρίξατε στην καλοπέραση και το σορολόπ, ξεχνώντας ή παραμελώντας βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις σας, επικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ένα στρίμωγμα θα το νιώσετε για τα καλά, αλλά ίσως σε αυτό ευθύνεται και η αναβλητικότητά σας να κάνετε εσείς τα δέοντα, πριν σας επιβληθούν! Πόσο μάλλον όταν γνωρίζετε ότι κάποια «μέτρα» είναι απαραίτητο να παρθούν και να μπουν όρια είτε στους άλλους είτε στον εαυτό σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι εσείς επηρεάζεστε έμμεσα, αφού θα πέσετε πάνω σε δύσκολες περιπτώσεις ανθρώπων ή καταστάσεων που θα σας βάλουν εμπόδια, κουνώντας σας νόμους και κανόνες στο πρόσωπο που οφείλετε να ακολουθήσετε, πριν προχωρήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved