Ζώδια Σήμερα 12/10: Ξέχνα ταμπού και προκαταλήψεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/10: Ξέχνα ταμπού και προκαταλήψεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Μόλις τέσσερεις μέρες αφ’ ότου η Αφροδίτη πάτησε το πόδι της στον Σκορπιό καλείται να αντιπαρατεθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο ανατρέπει το υπάρχον σκηνικό στις σχέσεις μας. Ξαφνικοί έρωτες, έντονα συναισθήματα, αλλά και καβγάδες από ασήμαντη αφορμή, διαχωρισμοί, τάσεις αποδέσμευσης από πρόσωπα και καταστάσεις που μας περιορίζουν, απρόσμενες αλλαγές, εκπλήξεις και εκκεντρικότητα είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Από την άλλη, το διαφορετικό, το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, αν καταφέρουμε να σπάσουμε ταμπού και προκαταλήψεις ή αδιαφορήσουμε για το «τι θα πει ο κόσμος», τότε ίσως βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό ή την αληθινή αγάπη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, κάντε την έκπληξη πριν σας την κάνουν. Το να προσπαθείτε να κρατάτε κάποιες ισορροπίες, αποφεύγοντας να αντιπαρατεθείτε, μόνο σε υποχωρήσεις και μεγάλους συμβιβασμούς σας οδηγεί!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι , να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά, αμεσότητα και ετοιμότητα για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Πάντως, μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, παραμένοντας εσείς ίδιοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved