Ζώδια Σήμερα 06/10: Απαιτείται αυτοέλεγχος!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/10: Απαιτείται αυτοέλεγχος!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 06 Οκτωβρίου

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στην αρχή της μέρας να συναντιέται με τον Κρόνο και στο τέλος τον Πλούτωνα, όσο να πεις δεν είμαστε και στο τσακίρ κέφι, αφού αυτό που θα έχουμε σφηνωμένο στο κεφάλι μας είναι οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μας, κάτι που μπορεί να μας γεμίσει άγχος. Από την άλλη, τα συναισθήματά μας είναι ελεγχόμενα, είμαστε λογικοί και συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει, αν και δεν αποκλείεται να νιώσουμε κάποια στιγμή ενοχές ή να μας πιάσει μια ανασφάλεια για το «αύριο». Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στα χρόνια θα μας βοηθήσει να δούμε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και να βάλουμε σκέψεις και αισθήματα σε σειρά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, γοητεύετε τα πλήθη με την προσωπικότητά σας, δείχνετε τις ικανότητές σας και παίρνετε εκτίμηση και σεβασμό. Λίγο παραπάνω να πιστεύατε και στον εαυτό σας και θα κάνατε θαύματα.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, έχετε ένα μαράζι, έναν καημό για διάφορα που συμβαίνουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Ίσως νιώθετε ότι δεν εκτιμάται ο κόπος κι η προσπάθειά σας ή ότι σας υποτιμούν αλλά μάλλον εσείς τα βλέπετε έτσι τα πράγματα.

Δίδυμοι και Τοξότες τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας, μη βιάζεστε να δεσμευτείτε, ούτε και να υποσχεθείτε, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε το λόγο σας και να ανταποκριθείτε σε ό,τι χρειάζεται, αλλιώς θα σας ζητηθούν σύντομα οι ευθύνες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved