Ζώδια Σήμερα 03/10: Μην πιστεύεις και... ερεύνα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 03/10: Μην πιστεύεις και... ερεύνα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 03 Οκτωβρίου

Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και ταυτόχρονα μας κάνει πιο δύσπιστους, καχύποπτους, οξυδερκείς και διερευνητικούς. Τίποτα δε θα μας ξεφεύγει και μόνιμα θα ψάχνουμε να διαπιστώσουμε πού σταματά η αλήθεια και πού ξεκινά το ψέμα. Θα επιμείνουμε, θα πιέζουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Τίποτα δε θα είναι αυθόρμητο ή στην τύχη, αλλά προσεκτικά μελετημένο, από το τι θα κάνουμε και θα πούμε, μέχρι τις αποφάσεις που θα πάρουμε, οι οποίες θα είναι τελεσίδικες. Όλα αυτά όμως... λίγο πιο μετά, καθώς κάποιες ώρες μετά το πέρασμά του στον Σκορπιό, ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με Ουρανό, οπότε η αναστάτωση που θα προκαλέσει θα είναι μεγάλη. Ξαφνικές ειδήσεις θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα, ανατροπές σχεδίων και προγραμμάτων, απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, αλλά και αποκαλύψεις μυστικών θα μας αφήσουν εμβρόντητους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μια ταραχή θα την περάσετε που θα αφορά είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας, ίσως όμως είναι κι ένα άμεσο μήνυμα από το σύμπαν να είστε πάντα προετοιμασμένοι για το... απρόσμενο και να μη λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έπρεπε να είχατε συνηθίσει τις εκπλήξεις, στα οικονομικά και τα ερωτικά σας και να μην κάνετε μακρόχρονα σχέδια γιατί έχετε επανειλημμένως διαπιστώσει ότι η αστάθεια σας... αγαπά και δεν προτίθεται να σας εγκαταλείψει ακόμα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved