Ζώδια Σήμερα 01/10: Μέτριοι είναι μόνο οι καφέδες, όχι οι έρωτες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/10: Μέτριοι είναι μόνο οι καφέδες, όχι οι έρωτες!

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 01 Οκτωβρίου

Η 1η μέρα του Οκτωβρίου είναι μάλλον βαριά και ασήκωτη, καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ξυπνώντας μας βαθιά συναισθήματα και ένστικτα, εμπνέοντας μοιραίους έρωτες και δημιουργώντας απολυτότητα, πάθη και ζήλιες. Οι εξελίξεις στις ερωτικές μας υποθέσεις δεν είναι και οι πιο ευχάριστες, αφού καμία πλευρά δε θα είναι διατεθειμένη να νερώσει το κρασί της ή να αρκεστεί στο μέτριο. Θέλουμε να την αποκλειστικότητα, να ικανοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα. Η ενέργεια είναι τόσο σαρωτική που είτε θα δεθούμε για πάντα είτε θα βάλουμε τους τίτλους τέλους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι προκαλείτε έντονα ερωτικά πάθη, ωστόσο, είστε απόλυτοι και θέλετε να γίνει το δικό σας, αδιαφορώντας για το τι επιθυμεί η άλλη πλευρά. Με το ζόρι όμως τίποτα δε γίνεται.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι για τα «δόντια» σας. Ερωτικά και οικονομικά έχει εμπόδια και προβλήματα. Οπότε υπομονή!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved