Ζώδια Σήμερα 28/09: Μη στέκεσαι σε ό,τι σε χωρίζει

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/09: Μη στέκεσαι σε ό,τι σε χωρίζει

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει στο επίκεντρο τις σχέσεις μας και μας ζητά να αφιερώσουμε ενέργεια και χρόνο για να τις βελτιώσουμε. Ταυτόχρονα μας κάνει πιο διαλλακτικούς και με διάθεση να σταθούμε στα κοινά σημεία και όχι στις διαφορές, προκειμένου να διατηρήσουμε τις υπάρχουσες ή να προχωρήσουμε σε καινούργιες, από τη στιγμή που δεν έχουμε πια τίποτα να μας ενώνει. Θα δημιουργηθούν δεσμοί, συμφωνίες, συνεργασίες και συνεταιρισμοί και με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Ζυγό που κάνει εξάγωνο με τον Δία, μάλλον θα είναι πιο επιτυχημένα ή τουλάχιστον θα έχουν θετικές προδιαγραφές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι βάλτε στην άκρη εγωισμούς και προσωπικό συμφέρον για να βγείτε κερδισμένοι. Συμμαχίες, συνεργασίες αλλά και σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια να φτιαχτούν και να διατηρηθούν. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω εσείς κι η άλλη πλευρά ένα ακόμα θα καταφέρετε να συναντηθείτε κάπου στη μέση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες καινούργιοι φίλοι, παρέες και έντονη κοινωνική ζωή σας αναζωογονούν, ενώ έρωτες και φλερτ αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Τη διάθεση να «συνοδεύεστε» θα την έχετε, το να γοητεύσετε το… κοινό σας επίσης, οπότε μην χαζολογάτε!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι συνθήκες στη δουλειά βελτιώνονται, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη και ίσως κερδίσετε τα μάτια που αγαπάτε ή επιπλέον χρήματα!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved