Ζώδια Σήμερα 25/09: Υποχώρηση της θερμοκρασίας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/09: Υποχώρηση της θερμοκρασίας

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Σήμερα, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω κι η αλήθεια είναι ότι δεν τη λες και ευχάριστη τη μέρα, αφού εκτός της «μίζερης» διάθεσής μας, δημιουργεί και ενοχές, ανασφάλειες, μελαγχολία. Είναι πιθανή μια κακοτυχία, προβλήματα και περιορισμοί σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, καταπίεση ή και πάγωμα του όποιου συναισθήματος και αντιμετώπιση των πάντων με ψυχρότητα και ρεαλισμό ή ακύρωση διασκέδασης εξ αιτίας μιας υποχρέωσης. Το σίγουρο είναι ότι δε θα περάσουμε και πολύ όμορφα αυτή την Τρίτη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα πάρετε μια στενοχώρια κι ίσως αισθανθείτε ότι κάνετε τσάμπα κόπο ή ελπίζετε άδικα ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ωστόσο, μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να στρώσουν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μην πάτε γυρεύοντας! Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να πικραθείτε στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Μια δυσάρεστη εξέλιξη δε θα την αποφύγετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved